image

Klantgericht Ontwerpen en Bouwen

Noord-Amerikaanse architectuur, en levering van alle soorten houtbouwsystemen en materialen in Nederland.

In het natuurlijke proces van verandering is het kiezen van een nieuwe woning een grote stap. Canframe's architectuur is geďnspireerd door de eigenschappen van natuurlijke materialen en is herkenbaar door een uitstraling passend in de omgeving waar u wenst te bouwen. Met de juiste verhouding tussen alle bouwonderdelen schetsen wij een passend plan voor u gedurende het ontwerpproces. Door Canframe's cliëntgerichte stappenplan te hanteren kan een gewenst ontwerp tot uitvoer gebracht worden.

Image

Bedrijfs Geschiedenis
Onbegrensde mogelijkheden. Voor mij gaven deze de doorslag om in 1982 naar Canada te emigreren. Een voltooide bouwkundige opleiding vormde de basis van mijn Canadese carričre in de houtbouw en houtskeletbouw. Na 24 jaar 'hands-on' ervaring is ontwerpen en bouwen met hout mijn expertise. De basis van Canframe's missie is dromen blijven verwezenlijken voor zowel mijzelf als mijn klanten door een ontwerp daadwerkelijk tot uitvoer te brengen.

Rutger Reintjes
reintjes@canframe.nl
Toekomst Plannen
Canframe is vanaf 1998 actief in Nederland. Ook in het segment luxe woningbouw ontstaat een steeds grotere behoefte aan kennis op het gebied van duurzaam bouwen. Wij hebben die kennis in huis en onze duurzame materialen zijn een standaard onderdeel van Canframe’s woningen geworden. Met deze materialen kunnen ook ecologische bouwsystemen ontwikkeld worden die toepasbaar zijn in het Nederlandse klimaat. Een bewust materiaalgebruik en efficiënt gebruik van deze materialen garandeert dat Canframe haar ‘steentje’ bijdraagt aan ‘natuurlijk bouwen met hout’.

Ga naar het overzicht van onze producten >>

e-mail: info@canframe.nl
 


Image


Image


Top of Page