image

4 Veranda, Bijgebouw, Tuinkeuken
Al in 1999 introduceerde Canframe de Ďoriginalí Noord-Amerikaanse veranda in Nederland, als hoogtepunt op de Woonbeurs Amsterdam. Onze houten veranda ouderwets met weersbestendig cederhout is een prachtige toevoeging aan uw tuin en is als verlengstuk van uw woning een efficiŽnte manier om extra beschutte leefruimte buiten te creŽren. Een heerlijke plek om uit te rusten op uw adirondack bearchair. In dezelfde markante Canframe-stijl plaatsen wij bijgebouwen voor vele doeleinden.

e-mail: info@canframe.nl


 


Productenoverzicht
1: Duurzaam hout
2: Architectuur en bouwtekeningen
3: Een Canadees huis in Nederland
4: - - - 4 - - -
5: Interieur en inrichting
6: Bouwpakketten voor zelfbouwers
7: Bear Chair
8: Linwood log homes
9: Linwood timber frame homes
10: Ceder huizen architectuur
klik plaatje voor close-up en print
  
Product 4-1
Tuinveranda
De perfecte houten veranda als uitgebouwde overdekte ruimte aan een huis. In vele gemeentes toe te voegen aan de woning als zelfbouw veranda of aanbouw zonder grote complexe vergunning.

  
Product 4-2
Keukenveranda
Keuken en woonkamer zijn buiten verbonden met deze ruime veranda. Veranda's zijn het meest functioneel wanneer uitgevoerd als verlengstuk van de woning. Openslaande deuren en een ruim dakoverstek voor beschutting tegen regen en wind maken van de veranda een extra leefruimte.

  
Product 4-3
Entreeveranda
Aan de voorgevel is de portiek bij het entree als kleine veranda uitgevoerd. Een prachtig beeld vanuit de tuin naar het huis. De sfeervolle uitstraling geeft een overdekt droog entree bij regenachtige dagen.

  
Product 4-4
Sfeerveranda
Afmetingen van veranda's worden bij nieuwbouw van een woning vaak bij het maximaal toelaatbare bouwoppervlak gerekend. Genoeg ruimte voor een paar adirondack bearchair stoelen om te genieten van het 'buiten' met een beschermende overkapping geeft de extra sfeer aan de woning.

  
Product 4-5
Guest house
Het gastenverblijf als garage met appartement, of als tuin-cottage met atelier. Een red ceder chalet afwerking. Als bijgebouw volledig te onderkelderen en eventueel ondergronds te verbinden met de woning voor vergroot woonplezier.

  
Product 4-6
Multifunctioneel
Ontworpen als open inloopstal voor paarden, met uitgebreide mogelijkheden als tuinkeuken. Canframe's materiaalgebruik en flexibiliteit in ontwerp biedt ongelimiteerde mogelijkheden.
Terug naar home page
Terug naar productenoverzicht
Verder naar 5: Interieur en Inrichting


verder naar het aanvraagformulier


Top of Page