image

6 Bouwpakket Hout-(skelet)-bouw
Canframe biedt niveaus van samenwerking voor de zelfbouw veranda, tot het bouwpakket huis, die U de unieke mogelijkheid geven om zelf meer of minder betrokken te blijven bij Uw project. Op de pagina advies en training staan een aantal bouwtrainingen houtskeletbouw praktijk omschreven die u kunt volgen.

e-mail: info@canframe.nl

 


Productenoverzicht
1: Duurzaam hout
2: Architectuur en bouwtekeningen
3: Een Canadees huis in Nederland
4: Veranda, bijgebouw en aanbouw
5: Interieur en inrichting
6: - - - 6 - - -
7: Bear Chair
8: Linwood log homes
9: Linwood timber frame homes
10: Ceder huizen architectuur
klik plaatje voor close-up en print
  
Product 6-1
Levering van houten gevelbetimmering
Western red ceder, douglas, en oregon pine zijn duurzame houtsoorten ideaal voor gebruik als gevelbetimmeringen. Canframe kan ook het professioneel installeren (aannemer houtbouw) van de gevelbekleding laten uitvoeren.
  
Product 6-2
Framepakket HSB
Kleine bouwwerken volgens uw eigen ontwerp als zelfbouwpakket. Van bouwtekening bearchair tot bouwtekening complete woning maken deel van het pakket. Specifiek voor het project produceren wij een werktekening met handleiding en dimensioneren al het hout zodat u het volledige HSB (houtskeletbouw) frame zelf kunt opbouwen.
  
Product 6-3
Prefab wanden en vloeren
Groot formaat bouwwerken zijn het efficiëntst op te bouwen door geprefabriceerde wanden op de bouwplaats samen te voegen. Canframe’s wandsystemen worden op maat gemaakt. Vloersystemen zijn leverbaar als volledige vloerdoospanelen. Het prefab dak is in alle daktypen leverbaar.
  
Product 6-4
Assistentie met zelfbouw
Materialen op maat leveren is een kunst. En verder, of het nu gaat om een simpele hout uitbouw, een zelfbouw veranda, of complexe prefab villa bouw constructie, een dag assistentie bij de start van het opbouwen, of het volledig begeleiden van het bouwproces door Canframe is mogelijk.
  
Product 6-5
Zware timbers en constructies
De beste houtsoorten voor zware timmerconstructies komen uit Canada. Het meedenken in uw ontwerpproces, adviseren op het gebied van constructies, en het samenstellen van alle delen voor een bouwwerk is Canframe’s expertise. Canframe's timmerfabriek houtskeletbouw doet het voorwerk zodat op de bouwplaats snel de prefab elementen opgezet kunnen worden.
  
Product 6-6
Leveren en afleveren
Vanuit zagerijen en fabrieken in Canada en Nederland levert Canframe houtprodukten. U doet zaken direkt met Canframe, u heeft 1 aanspreekpunt waar kennis, vakmanschap, houtskeletbouw praktijk en 'straight to the point' advies garant staan voor correct zaken doen.Terug naar home page
Terug naar productenoverzicht


verder naar het aanvraagformulier


Top of Page